Apartamente Penthouse Brasov

Apartamente Penthouse Brasov spatioase

Cele mai multe Apartamente Penthouse Brasov se gasesc, de regula, in cele mai noi zone rezidentiale. Apartamentele au o suprafata foarte mare si sunt luxoase si elegante. Prezinta rafinament. Dispun inclusiv si de terase private mari. Pe terase se gaseste si o cada cu hidromasaj, pentru petrecerea timpului in aer liber.

Apartamente Penthouse BrasovCele mai multe Apartamente Brasov dispun de o bucatarie, care este situata in plan deschis. Bucataria este complet si modern utilata. In zona de zi se gaseste un living mare si spatios. Exista si un televizor cu ecran mare si plat. Si DVD-player-ul existent confera momente minunate de relaxare si confort.

In orice apartament penthouse se regaseste si un semineu pe lemne. Pe terasa privata exista inclusiv facilitati de gratar puse la dispozitia proprietarilor. In fiecare apartament exista si aer conditionat cu telecomanda. Aces tip de facilitate este disponibil in schimbul unui cost suplimentar. Fiecare apartament de tip penthouse dispune si de un loc de parcare.