Club Rasnov

Club Rasnov-design elegant si ultramodern

Cel mai bun Club Rasnov dispune de un design elegant si ultramodern. Privelistea montana este minunata. Vederea panoramica poate fi admirata prin intermediul ferestrelor mari. Salile special amenajate din incinta clubului dispun de echipament audiovizual ultramodern. Sistemul de iluminare este de ultima generatie.

Sunt si iluminate puternic, in mod natural. Salile pentru conferinte dispun de o compartimentare specifica, in general stil teatru. Sunt sali care prezinta confort sporit. Prezinta si un grad foarte ridicat de intimitate. Salile pot fi si personalizate in functie de cerintele clientilor. Intotdeauna se vor indeplini toate cerintele si asteptarile clientilor.

Club Rasnov

Privelistea montana spectaculoasa poate fi admirata de pe terasele celui mai favorit Club Rasnov. Acest club dispune de un numar de sase etaje. Capacitatea maxima a clubului include, in general, un numar maxim de nouazeci de persoane. Invitatii clubului vor petrece momente de neuitat. Designul clubului este foarte elegant. Culorile sunt minunate. De regula, se vor asorta culorile violet si auriu. Salile clubului au intrebuintari multiple. Se pot organiza conferinte, seminarii si sedinte pentru cei care viziteaza clubul strict in interes de afaceri. Se pot organiza training-uri de catre antreprenori.

Alege si tu Club Rasnov

In incinta unul club se gaseste unul sau mai multe restaurante. Bucataria este intotdeauna savuroasa. Are o puternica amprenta traditionala. Se pregatesc si preparate culinare internationale. Sunt si meniuri speciale pregatite de echipele de profesionisti care isi desfasoara activitatea in incinta unui Club Rasnov.

Club RasnovGradinile si terasele clubului sunt special amenajate. Sunt preferate terasele de vara. Iarna, atractia favorita a celor mai multi invitati o reprezinta semineul amplasat in centrul livingului de la intrarea in club. Invitatii pot participa la degustarile de vinuri organizate special pentru ei de catre proprietarii clubului.

In plus, daca aveti nevoie de relaxare, va asteptam la Spa Rasnov.

Renumitul club din Rasnov este un loc perfect pentru nenumarate intalniri, pentru lansari de carte, pentru evenimente private dar si pentru diferite jocuri de societate. Un desert savuros poate fi servit intr-o locatie minunata, intr-o zi insorita. Terasele sunt adevarate spatii de relaxare si de destindere.