Cursuri Inot Adult

Cursuri Inot Adult

Participarea la Cursuri Inot Adult confera vitalitate si contribuie la dezvoltarea armonioasa a organismului.Un astfel de curs cuprinde un numar standard de sedinte. Cursul de initiere pentru adulti presupune anumite etape. Este foarte importanta incalzirea pe uscat. Aceasta are rolul de a preveni posibilele leziuni musculare. Astfel, se vor antrena cele mai importante grupe musculare ale organismului.

Cursuri Inot AdultUrmeaza acomodarea cu mediul acvatic. Primele exercitii in bazin se vor face pe marginea acestuia. Adultii vor face primele exercitii in apa cu ajutorul unei plute sau a unei baghete. In acest fel, va fi antrenata intreaga musculatura a organismului. Se va dezvolta rezistenta respiratorie si cardiovasculara.

Cursuri pentru Inot Adulti se adreseaza tuturor, indiferent de categoria de varsta. Se vor efectua atat exercitii simple, cat si exercitii complexe. In plus, se tine cont intotdeauna de posibilitatile cursantului. Se vor invata miscarile de baza ale diferitelor stiluri de inot. Se va forma o deprindere corecta a executarii exercitiilor in mod corect si eficient.