Friday , July 19 2024
Breaking News

Epilare Brasov

Este recomandat ca femeile sa opteze pentru epilare Brasov definitiva in timpul sarcinii?

Firele de par crescute in diverse zone ale corpului, pot fi indepartate prin diverse metode de epilare Brasov. Exista atat epilarea cu ceara, cat si epilare laser, epilare cu zahar, epilare IPL, electroliza.

Unele persoane folosesc acasa epilatorul cu scopul de a scapa de firele de par, in timp ce alte persoane opteaza pentru utilizarea aparatului de ras.

Se pare ca mai nou, nu doar femeile ci si barbatii aleg sa foloseasca una sau mai multe astfel de metode pentru a scapa de firele de par care le-au crescut pe fata sau in diverse zone ale corpului.

Cand vine vorba despre femeile insarcinate, nu toate aceste proceduri pe care le-am amintit in randurile de mai sus, pot fi utile.

Despre aceste lucruri vom discuta in continuare, iar daca sunteti insarcinata, doriti sa ramaneti insarcinata sau sa va epilati definitiv, acest articol va ofera informatii foarte utile.

Ce este procedura de epilare Brasov cu laser?

Epilarea cu laser este o procedura medicala care foloseste un fascicul de lumina concentrat, laserul, pentru a indeparta parul nedorit care se afla pe fata sau pe corp.

Epilare BrasovIn timpul sedintelor de tratament, lumina este absorbita de pigmentul sau melanina din par, care transforma energia luminoasa in caldura care dauneaza foliculilor de par. Aceasta deteriorare inhiba sau intarzie cresterea viitoare a parului.

Aceasta este la ora actuala, cea mai eficienta metoda de indepartare a parului, indiferent ca discutam despre cel crescut pe fata sau pe corp.

Dar, este oare o procedura recomandata pentru femeile insarcinate aceasta? In continuare va prezentam informatii despre epilarea cu laser in timpul sarcinii, dar si despre posibilele riscuri.

Este sigur sa obtineti epilarea cu laser in timpul sarcinii?

Raspunsul scurt este ca nu se poate spune cu siguranta daca procedura de epilare Brasov cu laser este sigura in timpul sarcinii. Nu se poate spune cu exactitate nici ca nu este o procedura sigura. Din cauza lipsei de ghiduri si cercetari standardizate, tratamentul electiv cu laser, cum ar fi epilarea cu laser, este recomandat in timpul sarcinii pentru a preveni asumarea unor riscuri inutile, necunoscute.

Exista cateva probleme potentiale in joc. In primul rand, este problema a ceea ce laserul ar putea face fatului. Laserele emit radiatii, care pot fi sub forma de lumina, ultraviolete sau radiatii infrarosii.

Laserele puternice pot reprezenta un pericol daca sunt utilizate gresit. Radiatiile prezinta un risc pentru fatul in curs de dezvoltare, mai ales ca organele se formeaza in primul trimestru. Expunerea la doze mari de radiatii poate duce la avort spontan, nastere prematura si malformatii fetale.

Unele dintre efectele secundare adverse ale tratamentelor cu laser includ pielea arsa si hiperpigmentarea, care pot aparea mai sus la femeile insarcinate. Modificarile hormonale cresc probabilitatea intunecarii pielii si a melasmei, ceea ce creste potentialul acestor riscuri, spune ea. Laserul nu poate face diferenta dintre firele de par pigmentate si piele. In plus, femeile insarcinate au un sistem imunitar compromis, iar orice arsura poate dura mai mult pentru a se vindeca, ceea ce duce la infectie si, eventual, chiar cicatrici.

In cele din urma, nu toate anestezicele topice, utilizate in mod obisnuit in timpul unui tratament de indepartare a parului cu laser, sunt considerate sigure in timpul sarcinii

Ce alternative exista?

Cel mai bine ar fi sa evitati procedura de epilare Brasov cu laser in timpul sarcinii. Este mult mai indicat ca in aceasta perioada sa va orientati spre alternativele procedurii de epilare Brasov cu laser. Puteti sa va epilati cu ceara, desi este o procedura care poate fi putin dureroasa.

De asemenea, exista posibilitatea de a va epila cu ajutorul unui epilator acasa. Si aceasta procedura poate fi intr-o mica masura dureroaasa.

Nu in ultimul rand, pana dupa nastere, este mai simplu sa folositi aparatul de ras pentru a scapa de firele de par de pe suprafata corpului. Apoi, va puteti orienta cu incredere spre epilare Brasov cu laser sau spre alta metoda.

Check Also

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Cine poate avea nevoie de schimbare baterie telefon Brasov? Pentru persoanele care detin un smartphone …

Close