Monday , April 22 2024
Breaking News

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Cele mai utilizate lentile pentru Ochelari Copii sunt lentilele din plastic cu indice de refractie mare. Acest tip de lentile prezinta anumite caracteristici specifice. Sunt mai usoare. Sunt mai subtiri. Insa, prezinta o rezistenta foarte mare la zgarieturi. Se recomanda pentru dioptriile mari. Sunt folosite pentru rame care folosesc un plastic mai subtire. Daca dioptriile sunt mici, se vor folosi alt tip de lentile pentru ochelarii de vedere. Multi aleg si lentilele polarizante. Acestea au rolul de a elimina contrastul.

Lentilele polarizante se folosesc doar in zilele insorite. Sunt foarte utile in momentul in care se efectueaza activiati exterioare. Aceste lentile nu se folosesc deloc in timpul noptii.

Ochelari CopiiMedicii specializati din cadrul clinicilor de Oftalmologie Copii Brasov recomanda utilizarea lentilelor din policarbonat. Caracteristica acestora este ca prezinta o rezistenta foarte mare la zgarieturi, precum si la orice fel de socuri. Copiii care participa des la activitati sportive vor folosi intotdeauna lentile din policarbonat. Si pentru cei care au un serviciu de birou se recomanda acest tip de lentile.

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Este important sa alegeti un Dentist Copii Brasov potrivit. Un astfel de …

Close