Tuesday , October 3 2023
Breaking News

Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala dispune de o gama larga de produse destinate imbunatatirii sanatatii oculare. Pacientii merg mai intai la o consultatie. In urma acestui control oftalmologic se stabileste daca persoana are sau nu nevoie de ochelari de vedere.Viciile de refractie necesita ochelari de vedere progresivi. Privirea va fi exacta indiferent de distanta.

Lentilele progresive au rolul de a de a face posibila trecerea de la aproape la distanta. Medicii de la Cabinet Oftalmologic Brasov recomanda aceste lentile pacientilor cu afectiuni oculare. Folosind acest tip de ochelari ochiul se va acomoda cu schimbarile de directie.

Optica MedicalaOchelarii progresivi se recomanda, cu preponderenta, conducatorilor auto. Sunt foarte eficienti, cand acestia conduc autoturismul pe distante foarte lungi. Este indicat ca acesti ochelari sa fie purtati de catre soferi si pe timp de noapte sau in conditii meteorologice care nu sunt favorabile. In acest fel, se va realiza calitatea vederii persoanei. Unei lentile progresive i se poate aplica un tratament cu antireflex sau cu filtru PC.

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Este important sa alegeti un Dentist Copii Brasov potrivit. Un astfel de …

Close