Sunday , January 29 2023

Proiectare Studiu De Coexistenta Brasov

Serviciile de proiectare studiu de coexistenta Brasov

In cazul in care aveti nevoie de servicii de proiectare studiu de coexistenta Brasov, acest articol vi se potriveste perfect. Puteti descoperi in continuare toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a avea o misiune cat mai usoara. Cititi cu mare atentie si aflati tot ceea ce conteaza referitor la acest subiect.

Despre serviciile de proiectare studiu de coexistenta Brasov

De ce sa alegeti aceste servicii de Proiectare Studiu De Coexistenta Brasov? Emiterea avizului de amplasament se realizeaza in schimbul unei sume de bani, pe baza de tarife reglementate de ANRE conform listei de tarife pentru emiterea avizelor de amplasament.
Pentru studiul de coexistenta este necesara depunerea unor documente deosebit de importante.

Proiectare Studiu De Coexistenta BrasovInainte de a va enumera toate aceste documente mentionam ca ele pot fi depuse direct, prin intermediul unui imputernicit sau al elaboratorului documentatiei tehnice pentru autorizarea lucrarilor. Acesta are de asemenea calitatea de imputernicit.

Documente necesare

In mod evident, cand se doreste o proiectare studiu de coexistenta, sunt necesare si anumite documente. In continuare va prezentam toata documentatia care trebuie sa fie depusa in aceasta privinta:

Documentele necesare sunt:

Copie a certificatului de urbanism.

Planul de incadrare in teritoriu (o copie a acestuia mai degraba) la scara, in doua exemplare. Acest document trebuie sa fie vizat de catre emitentul certificatului, anexa la certificatul de urbanism;

Planul de situatie care face parte din documentatia tehnica necesara pentru a obtine autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

De mentionat este ca acest plan este intocmit in conformitatea prevederilor legale in vigoare. Acesta este si vizat ca anexa la certificatul de urbanism in copie. Facem precizarea ca sunt necesare doua copii xerox ale acestui document.

Planul referitor la constructiile subterane la scara convenabila. Si acest document este necesar tot in doua exemplare, cu amplasarea obiectivelor investitiei. Documentul trebuie sa fie vizat de catre emitentul certificatului si anexat certificatului de urbanism.

Este foarte important sa rezulte clar coordonatele viitoarei constructii sau instalatii, atat in plan orizontal cat si in plan vertical fata de puncte de reper fixe existente in teren. Doar astfel va putea fi stabilita pozitia fata de retelele electrice din zona.

Daca motivul pentru care este solicitata o proiectare studiu de coexistenta este reprezentat de un roiect de infrastructura de transport transeuropeana, este necesar si un memoriu tehnic.

Daca se solicita acest plan pentru un proiect de infrastructura de transport transeuropeana, este necesar ca planul de situatie sau contina pozitionarea retelelor de utilitati.

Este de asemenea nevoie de dovada achitarii tarifului pentru emiterea studiului de coexistenta. Va fi necesara o copie a chitantei care dovedeste plata respectiva.

Cine ma poate ajuta in aceasta situatie?

Asadar, am discutat anterior despre documentele necesare pentru o proiectare studiu de coexistenta Brasov. Acum ca deja stiti si de ce documente aveti nevoie pentru obtinerea studiului de coexistenta, va intrebati probabil cine va poate ajuta.

Dat fiind faptul ca va confruntati pentru prima data cu o astfel de problema, este foarte posibil sa nu stiti cui sa cereti ajutorul. Nu trebuie sa intrati in panica pentru ca totul se poate rezolva simplu sau rapid.

Tot ce trebuie sa faceti este sa procedati la fel ca atunci cand aveti nevoie de alte servicii. Efectuati o cautare pe Google, tastand in casuta de cautare „studiu de coexistenta Brasov”. Veti descoperi firmele care va pot ajuta cu o proiectare a studiului de coexistenta.

Gasiti cu siguranta mai multe astfel de firme. Analizati fiecare firma si alegeti-o pe cea cu recenzii potrivite si care vi se pare mai de incredere.

Check Also

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie finalizate complet Profesionalismul unei Firme Constructii Case La Cheie este …

Close