Thursday , May 23 2024
Breaking News

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Cine poate avea nevoie de schimbare baterie telefon Brasov?

Pentru persoanele care detin un smartphone Android, ar putea fi necesara o schimbare baterie telefon Brasov. Exista o multime de motive datorita carora, bateria acestor telefoane (indiferent de numele producatorului) nu rezista mult timp incarcata.

Acest lucru este cu adevarat deranjant pentru utilizatori. Cei mai multi dintre acestia trec pe la un service gsm Brasov pentru a cere sa le fie inlocuita bateria telefonului. Pana sa treaca pe la service ar trebui sa aiba mai multe lucruri in vedere. Aceste lucruri ar putea contribui la marirea duratei de viata a bateriei. Iata cum trebuie procedat:

Inainte de o schimbare baterie telefon Brasov

Bateriile telefoanelor cu sistemul de operare Android se pot descarca rapid din mai multe motive. Iata exemple concrete:

 • Exista prea multe notificari push si alerte care consuma bateria.
 • Exista prea multe aplicatii care ruleaza servicii de localizare.
 • Exista prea multe aplicatii care ruleaza in fundal.
 • Ecranul este prea luminos.
 • Ecranul ramane aprins prea mult inainte de a merge la culcare.
 • Sistemul de operare al telefonului este invechit.
 • Exista variatii extreme de temperatura care va afecteaza telefonul si bateria.
 • Bateria telefonului este la sfarsitul ciclului de viata.

Cum se procedeaza?

Ei bine, trebuie sa stiti cum sa procedati cand va confruntati cu probleme, inainte sa solicitati o schimbare baterie telefon Brasov in service. Iata cum se procedeaza:

1. LIMITATI-VA NOTIFICARILE PUSH

Schimbare Baterie Telefon BrasovDe la stiri de ultima ora la actualizari despre livrarea alimentelor, notificarile sunt modul in care ramaneti conectat si la curent. Dar daca sunt active prea multe alerte, acestea va pot epuiza bateria Android. Pentru a dezactiva notificarile push dintr-o aplicatie:

 • Accesati Setari > Notificari (sau Aplicatii si notificari). Va aparea o lista de aplicatii.
 • Atingeti Mai multe (sau Vedeti toate ) pentru a vedea toate aplicatiile instalate pe telefon.
 • Selectati aplicatia pentru care doriti sa limitati notificarile.

Opriti comutatorul de langa numele aplicatiei. De asemenea, puteti face click pe majoritatea aplicatiilor individual, pentru a personaliza setarile de notificare. De exemplu, puteti permite ca Instagram sa va trimita notificari pentru comentarii noi, dar sa le dezactiveze pentru noii urmaritori.

2. AJUSTATI SETARILE SERVICIILOR DE LOCALIZARE

Aplicatii precum Waze™ si Google Maps™ va ajuta sa va deplasati folosind functia de servicii de localizare a telefonului. Dar daca aceste aplicatii ruleaza in fundal si nu calatoriti, serviciile de localizare va pot epuiza bateria. Pentru a ajusta aceasta:

Accesati Setari > Locatie.

Dezactivati serviciile de setare a locatiei dezactivand comutatorul din partea de sus a ecranului. Puteti de asemenea sa atingeti Permisiunile aplicatiei pentru a vedea ce aplicatii folosesc serviciile de localizare si sa dezactivati fiecare aplicatie individual.

3. REGLATI LUMINOZITATEA ECRANULUI

Apoi, incercati sa reduceti luminozitatea ecranului, ceea ce economiseste energie si impiedica descarcarea rapida a bateriei. Pentru a regla luminozitatea ecranului:

 • Accesati Setari.
 • Atingeti Afisaj (sau Afisaj > Nivel de luminozitate ).
 • Reglati glisorul Luminozitate la un nivel cu care va simtiti confortabil.

De asemenea, puteti incerca sa activati modul intunecat (sau tema intunecata), care foloseste un fundal intunecat pentru a economisi pixeli si durata de viata a bateriei. Sau puteti utiliza luminozitatea adaptiva, care ajusteaza automat ecranul la expunerea la lumina.

Acestea sunt sfaturi care pot scuti utilizatorii de o posibila schimbare baterie telefon. Cei care le pun in practica pot obtine rezultate interesante (bateria sa reziste mai mult timp incarcata).

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Alege corect o formatie nunta pentru evenimentul tau Formatie Nunta – Organizarea unei nunti perfecte …

Close