Monday , April 22 2024
Breaking News

Urgente Instalatii Termice Brasov

Defectiunile caloriferelor reprezinta urgente instalatii termice Brasov?

Dupa cum bine stim cu totii, exista diverse situatii considerate a fi urgente instalatii termice Brasov, acestea fiind remediate de catre instalatori.

Instalatorii pot sa intervina de urgenta chiar si atunci cand caloriferele prezinta diverse defectiuni. In randurile care urmeaza puteti afla mai multe informatii despre situatiile in care caloriferele pot functiona in mod necorespunzator.

Urgente instalatii termice Brasov: Probleme privind functionarea caloriferelor

In momentul in care vine vorba despre probleme privind functionarea caloriferelor, oamenii se gandesc la faptul ca acestea nu functioneaza pe timpul iernii. Aceasta ar fi intr-adevar una dintre situatiile de urgenta, mai ales cand afara este foarte frig iar familia care se confrunta cu o asemenea problema are copii mici.

Urgente Instalatii Termice BrasovEi bine, desi pare greu de crezut, o problema este aceea ca nu se mai poate opri incalzirea. Practic, caloriferele se incalzesc chiar si atunci cand incalzirea este oprita. O astfel de situatie este mult mai des intalnita decat v-ati putea imagina.

O astfel de problema este deranjanta si poate fi costisitoare dat fiind faptul ca se consuma foarte multa energie. In continuare vedem de ce ar putea sa apara o astfel de problema.

Incalzire oprita, dar caloriferele sunt fierbinti

Ei bine, acum vom discuta despre motivele datorita carora pot aparea cazuri de astfel de urgente instalatii termice Brasov. Nimeni nu vrea sa fie prea cald vara sau sa fie nevoit sa recurga la deschiderea geamurilor doar pentru ca caloriferele nu se opresc pe timpul iernii.

Caloriferele au doua moduri comune, dar complet diferite de a obtine apa fierbinte, care le face fierbinti. In functie de ce tip de sistem de incalzire aveti, caloriferul poate ramane fierbinte din diferite motive. Iata care sunt cateva dintre aceste motive:

1. Supapa de deviere/zona blocata

O supapa de deviere poate fi fie intr-un cazan, fie separat, de obicei in vecinatatea boilerului de apa calda. Odata ce boilerul este pornit, sarcina supapelor de deviere este sa devieze apa fie catre calorifere, fie catre un boiler de apa calda/robinet de apa calda, in functie de ceea ce ati ales pe interfata cazanului.

Supapa de deviere se deschide si se inchide pentru a determina unde se duce apa. De exemplu, atunci cand doriti caldura in caloriferele dvs., robinetul de deviere a robinetului se va inchide astfel incat apa calda sa fie trimisa de la boiler la calorifere in loc sa o trimita la robinete.

Daca va ganditi la o cada care are un furtun de dus care vine de la robinetele obisnuite – este similar cu supapa folosita acolo – apa curge fie la cap de dus, fie la robinet.

O supapa de zona este o supapa actionata electric care permite fluxul de apa de incalzire intr-o anumita zona a proprietatii. Supapa de zona este controlata de un termostat si este utilizata de obicei la sistemele de incalzire mai mari. Supapele de zona permit o mai mare flexibilitate si permit defalcarea sistemului de incalzire intr-un anumit numar de zone.

Cum se blocheaza supapele de deviere/zona?

Urgente Instalatii Termice Brasov – Sa presupunem ca este mijlocul iernii si ca aveti nevoie de apa calda care curge atat in ​​sistemul tau apa calda pentru baia copiilor, cat si caloriferele pornite, pentru ca atunci cand acestia se baga in pijama, supapa de deviere va merge in pozitia „mijloc”. permitand un flux atat la incalzire cat si la apa calda.

Daca aveti 2 supape de zona, fiecare supapa se va deschide atunci cand este necesara o cerere de caldura sau apa calda. Supapele se deschid si se inchid continuu dupa cum este necesar in timpul zilei si noptii, asa ca uneori se pot bloca, se pot deteriora sau se pot bloca cu resturi.

2. O supapa de retinere sparta

Daca aveti un cazan mai vechi, motivul ar putea fi si o supapa de retinere sparta. O supapa de retinere este o componenta mica din interiorul cazanului care se activeaza atunci cand opriti cazanul pentru a opri procesul natural de convectie al unui cazan mai vechi.

Acest lucru il impiedica sa va incalzeasca casa. Cand boilerul si apa lui sunt inca fierbinti, dar termostatul dvs. a incetat sa mai solicite caldura, supapa de retinere este cea care opreste caldura.

Ei bine, cand vine vorba despre urgente instalatii termice Brasov, un instalator profesionist va poate ajuta. El depisteaza motivul datorita caruia caloriferele nu se opresc iar ulterior remediaza problema.

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta

Alege corect o formatie nunta pentru evenimentul tau Formatie Nunta – Organizarea unei nunti perfecte …

Close