Monday , April 22 2024
Breaking News

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Orice Avocat Brasov poate solicita transferul intr-un alt barou, decat cel din care face parte. Acest transfer se solicita avand la baza motive justificate. In acest sens, avocatul va adresa o cerere decanului baroului din care face parte. Aceasta cerere va fi insotita, intotdeauna, de actele pe care se intemeiaza.

Cererea de transfer va fi avizata. Ulterior, se va elibera un certificat de transfer. Pasul urmator consta in transmiterea cererii de transfer impreuna cu dosarul de inscriere, baroului la care se solicita transferul de catre avocatul respectiv. Cand un Avocat In Brasov solicita transferul intr-un alt barou, se vor face implicit si verificari prealabile.

Avocat BrasovConsiliul Baroului va verifica modul in care avocatul a respectat dispozitiile privind organizarea si functionarea formelor de exercitare a profesiei. Se vor verifica inclusiv conditiile de primire in profesie. Decizia finala cu privire la transferul avocatului se va comunica acestuia de catre Consiliul Baroului. In caz de admitere a acesteia, se vor face mentiuni corespunzatoare in tabloul avocatilor.

Check Also

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Schimbare Baterie Telefon Brasov

Cine poate avea nevoie de schimbare baterie telefon Brasov? Pentru persoanele care detin un smartphone …

Close